Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 05.02.2019 15:49
Кількість переглядів: 397

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої проведено засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Пенсійного фонду та служби зайнятості, керівник Знам’янського ВКГ обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов.
     
Комісія  розглянула питання:

  1. Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на Знам’янському ВКГ обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».
  2. Про погодження та затвердження графіку роботи міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат на 2018 рік.

Керівник Знам’янського ВКГ Рябов О.М. проінформував комісію про те, що станом на 1 січня 2019 року заробітна плата на всіх підрозділах обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» виплачується вчасно. Заборгованість із виплати заробітної плати відсутня. За результатами засідання  прийняті відповідні рішення.

Розмір середньомісячної заробітної плати по місту за ІІІ квартал 2018 року склав 9552грн., темп росту до відповідного періоду минулого року – 125,7% та 128,7% до середньообласного рівня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень