Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 14.09.2018 15:44
Кількість переглядів: 509

Фото без описуВідповідно до плану роботу, під головуванням голови комісії Ю.Сопільняка, відбулося засідання постійної комісії  з питань освіти, культури, молоді та спорту під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії. 

До порядку денного роботи комісії були включені питання про:
стан готовності закладів освіти і культури до опалювального сезону 2018-2019р.р.;
розгляд звернень, що надійшли на адресу комісії.

Члени комісії та присутні заслухали інформації начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої, начальника відділу освіти Л.Грекової. Доповідачі відповіли на запитання присутніх, надали додаткові роз’яснення з питань порядку денного.

Заслухали присутні й інформацію голови міськкому профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник щодо збільшення заробітної плати та встановлення стимулюючих виплат і доплат освітянам.

Фото без описуКомісія, розглянувши звернення, що надійшли на її адресу, надала висновки та рекомендації, що  стосуються розгляду можливості:
виділення додаткових коштів для виплати заробітної плати шляхом встановлення надбавки в розмірі 50% від посадового окладу та премії в 100% від посадового окладу працівникам централізованої бухгалтерії відділу освіти;

встановлення доплати до кінця 2018 року до посадового окладу працівникам дошкільних, позашкільних закладів  та тренерам КДЮСШ на 10%.

Також, надано рекомендації в частині: вивчення відділом освіти питання введення необхідних посад у закладах дошкільної освіти міста, а також проведення розрахунків потреби з їх фінансування; введення додаткових посад сторожів у КДЮСШ; внесення змін до Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи.  

У роботі комісії прийняли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова, С.Бойко, Ю.Клюка – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, а також перший заступник міського голови В.Загородня, головний бухгалтер відділу освіти О.Дончик, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник.

Зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень