Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шкільна футзальна ліга України сезону 2018-2019 років

Дата: 08.02.2019 15:44
Кількість переглядів: 468

Фото без описуДнями в спортивному залі комплексної дитячої спортивної школи відбувся І (міський) етап Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України»  сезону 2018-2019 років.

Відповідно до умов Положення та Регламенту змагань на 2019 рік у змаганнях взяли участь команди шести закладів загальної середньої освіти міста, сформовані з учнів, які народилися не раніше 1 січня 2007 року народження.

За підсумками відбіркових ігор до  полуфіналу змагань потрапили команди Фото без описузакладів: 

НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»;
Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7;
Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка;
Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4, залишивши позаду команди Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 та НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей».

Гра виявилася досить напруженою та  цікавою. Проявивши волю до перемоги, витримку, характер та кращу фізичну підготовку, за результатами фінальної гри, переможцями стали юні футзалісти Фото без описуНВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», які вибороли І місце, залишивши позаду команду суперника Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 (ІІ місце)  з рахунком 3:2 на користь переможця.

Почесне ІІІ місце здобула команда Знам’янської загальноосвітньої школи № 4, обігравши команду суперника Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ Фото без описуступенів № 1 імені Т.Г.Шевченка (ІV місце) з рахунком 4:1.

За результатами змагань, занесених до турнірної таблиці, команди-учасниці нагороджено грамотами відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради спільно з Федерацією футболу міста Знам’янка. Найкращих гравців кожної з команд, незалежно від Фото без описумісця, яке вона посіла за результатами дводенних ігор, відзначено  дипломами.

Головний спеціаліст відділу освіти 
Попова Тетяна Миколаївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень