Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося спільне засідання постійних комісій

Дата: 23.04.2019 15:41
Кількість переглядів: 482

Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради. Присутні члени комісій розглянули питання, що запропоновано винести на розгляд сесії міської ради  25 квітня 2019 року. 

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Олена Миколаївна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо.

Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд спільного засідання постійних комісій було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення у зв’язку з надходженням субвенції зі Знам’янського району на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, а також за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти. 

Депутати заслухали інформації про хід виконання Міських програм. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. 

У ході розгляду питання виконання Програми зайнятості населення м.Знам’янки Кіровоградської області на 2018-2020 роки за 2018 рік, присутні мали можливість поставити запитання та отримати відповіді від заступника директора Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Л.Полікарпової. Лариса Миколаївна повідомила, як про кількість офіційно зареєстрованих безробітних, що перебувають на обліку, так і про заходи з профорієнтаційної роботи, що вживаються установою.

Широке обговорення серед депутатів відбулося під час розгляду питання  «Про хід виконання Програми розвитку ринків міста Знам'янка на 2018-2020 роки за 2018 рік». Депутати підняли питання боротьби зі стихійною торгівлею в місті, роботі комунального ринку та шляхів покращення його роботи тощо.

Під час розгляду звіту міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2018 рік, міський голова Сергій Іванович Філіпенко відповів на запитання присутніх депутатів, відзначив, що одним з головних досягнень минулого року та діючого депутатського корпусу зокрема, є придбання основних засобів, а не продаж комунального майна. Наголосив на тому, що має бути тенденція до командної роботи міського голови та міської ради задля блага мешканців, їхнього добробуту та процвітання нашого міста.

Під час обговорення питання фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міста за 2018 рік, присутні змогли поставити запитання керівнику КП «Знам’янський ККП» О.Чернявському, висловити своє бачення можливих шляхів покращення діяльності комунального підприємства у розрізі підрозділів тощо.

За результатами роботи постійної комісії з питань землекористування та будівництва, що відбулася минулого тижня, під час розгляду окремих питань регулювання земельних відносин, головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури управління МА та ЖКГ О.Мостивим було підготовлено та надано роз’яснення.  
Депутати погодили внесення додатково на розгляд міської ради п’яти проектів рішень, що вносяться у порядку внутрішньо-організаційних актів, а саме: чотирьох рішень щодо виключення окремих депутатів зі складу постійних комісій та включення їх до складу інших постійних комісій, одне рішення – звіт про роботу постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко) за 2018 рік. Також, депутатами погоджено включити до порядку денного проекти  рішень: «Про встановлення туристичного збору на території м. Знам’янка» на 2019 рік» та «Про затвердження Міської програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на території м. Знам’янка» на 2019-2021 рок».

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.
У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; Ю.Сопільняк, С.Бойко, Ю.Клюка – члени постійної комісії
з питань освіти, культури, молоді та спорту; Н.Данасінко, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста; Р.Кондратьєв, І.Грінченко  - члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва; А.Тесленко, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища; заступник директора Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Л.Полікарпова, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський. 

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень