Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 21.05.2019 15:40
Кількість переглядів: 373

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На засіданні комісії розглядалося 10 питань, а саме: 1-привітання опікунів, піклувальників з нагоди відзнчення Дня сім’ї; 1-звернення щодо усунення  перешкод у спілкуванні з дитиною; 1-про надання висновку про доцільність поновлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини; 1-про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини; 1-про розгляд звернення адміністрації ДНЗ "Знам’янський професійний ліцей"; 1-про надання дозволу на дарування квартири, право користування  якою належить  малолітній  дитині; 1-про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку; 1-про втрату статусу та припинення опіки над малолітньою дитиною; 1-про надання статусу дитини,  яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітнім дітям; 1-про зняття сім’ї з соціального супроводу МЦСССДМ. 

15 травня в Україні відзначається день сім’ї. З нагоди відзначення свята  керуюча справами І.Ратушна та нач. служби у справах дітей Л.Карпук привітали опікунів, піклувальників словами вдячності та подарунками. Наголосивши, що справжня цінність у житті - це сім’я, це Фото без описурідні та близькі люди, завданням яких є захист прав своїх дітей, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  Адже підтримка найрідніших допомагає впоратися дітям з будь-якими труднощами, повернути те, що волею долі у них відібрало життя, віру в добро і справедливість, а найголовніше - батьківську любов. 

Інші питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей, обговорені членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення та надані рекомендації, спрямовані на захист прав та інтересів дітей:  4 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради,  2 питання перенесені на наступне засідання комісії після виконання батьками наданих рекомендацій; 1-підготувати відповідь на звернення;  1-інформацію прийняти до відома; 1- зняти сім’ю з соціального супроводу МЦСССДМ. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень