Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сувель зачарувала?

Дата: 10.05.2018 15:38
Кількість переглядів: 664

Сувель. Цим незвичним словом називається наріст на дереві. Але це для пересічної людини. А для майстра – це можливість створити цікаві, дуже незвичні вироби. Їх можна було побачити 9 травня у міському парку відпочинку. Автор – знам’янчанин Валентин Невкритий. Такою незвичною творчістю він займається два роки. Використовує сосну, клен американський, ялину.

- Зазвичай роботи Валентина Івановича розходяться «на ура», - розповідає заввідділом дозвілля і роботи з молоддю міського Палацу культури Вікторія Кравченко. – Як майстер він відомий в Олександрії, його роботи та роботи знам’янського художника Віктора Соколова постійно експонуються в Олександрійській художній галереї.

Сьогодні на святі представлені і роботи Соколова, і роботи інших місцевих художників. Картини Олександра Волкодава особливо колоритні, та й сам він незвичайна людина. Приміром, за тиждень може намалювати двадцять картин, а потім поїде до якогось монастиря й залишить їх там у дарунок.

Гості свята могли побачити й картини художника-початківця Володимира Кондратьєва. Він займається живописом усього півроку, але знам’янські досвідчені майстри вже схвалили його зусилля.

Сьогодні я звернула увагу ще ось на що: як і кожного року, сьогодні до парку прийшло багато людей.

Люди святкують, люди радіють святу. І разом із самодіяльними артистами співають пісень 40-50 років. Отже, пам’ятають і цінують нашу історію!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень