Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведення пленарного засідання позачергової 55 сесії міської ради перенесено на 9.00 годину 13 липня 2018 року

Дата: 10.07.2018 15:34
Кількість переглядів: 716

Фото без опису10 липня 2018 року о 09.00 годині, відповідно до розпорядження міського голови від 06.07.2018 р. №18, мало відбутися засідання позачергової 55 сесії міської ради  та запропоновано до розгляду 32 питання регулювання земельних відносин, що були включені до порядку денного 53 сесії в квітні поточного року

та пройшли обговорення в комісіях, а також 4 рішення щодо встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік, 2 – «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2015 року №1597 «Про ставки земельного податку у м. Знам’янка з 01.01.2015 року (відповідно до грошової оцінки земель міста)» та «Про внесення змін до рішення міської ради від   22.03.2011 року   №167  “Про затвердження коефіцієнтів орендної плати за земельні ділянки на території м. Знам’янка””, які обговорювалися постійною комісією з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. О.Луц).

Міський голова  Сергій Іванович Філіпенко перед початком роботи повідомив, що  на пленарному засіданні позачергової п’ятдесят п’ятої сесії міської ради сьомого скликання із 34 депутатів  міської ради присутні 11 депутатів, відсутні депутати  у кількості 23 особи, що не дає сесії право бути правомочною. 

Головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Віталій Іванович Приходько зазначив, що відповідно п.2  ст.26 Регламенту Знам’янської міської ради за згодою голів фракцій  (груп) можна перенести початок пленарного засідання на годину для виклику відсутніх депутатів або перенести проведення засідання на інший, встановлений ними день, але не більше, ніж на два тижні.

Міський голова доручив відділу забезпечення діяльності  міської ради уточнити в телефонному режимі причини відсутності депутатів та можливість їх прийняти участь в даному пленарному засіданні з 10.10 год. Після перерви кількість депутатів в залі депутатів не змінилася.

Міський голова  звернувся до присутніх з пропозицією перенести пленарне засідання позачергової п’ятдесят п’ятої сесії на 9.00 годину 13 липня 2018 року. За результатами обговорення, враховуючи протокол  голів фракцій (груп), міський голова оголосив про перенесення проведення  пленарного засідання позачергової 55 сесії міської ради  на  9.00 годину 13 липня 2018 року. 

Сергій Іванович зазначив, що проведення позачергової 55 сесії є дуже важливим для наповнення місцевого бюджету в 2019 році, так як в разі не прийняття рішень по встановленню місцевих податків, місцевий бюджет втратить майже 7 млн. грн. Також наголосив на тому, що прийняття земельних рішень дуже чекають мешканці нашого міста. Тому, закликав депутатів більш відповідально віднестися до участі в роботі 55 сесії міської ради.

Список депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання, присутніх на  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  п’ятої сесії  міської ради 10.07.2018 року: С.Каратєєв, Н.Клименко, Н.Коленченко, С.Лєвінте, О.Луц, В.Мацко, І.Микуляк, С.Пашко, Ю.Сопільняк, О.Тітарєв, С.Філіпова.

Список депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутніх на  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  п’ятої сесії  міської ради 10.07.2018 року: С.Бойко, І.Зіньковська, Р.Кондратьєв, Л.Семиніна – відпустка; О.Бойчук, Ю.Клюка, О.Рубан – лікарняний; І..Грінченко - причина відсутності не повідомлена; Н.Данасієнко, О.Кузін, Т.Макарова, А.Мороз, О.Озеряний, М.Терновий, А.Тесленко, Н.Тишкевич -  виробнича необхідність; О.Куцов, К.Пастух, С.Постика, В.Озеряний – відрядження; Ю.Майборода, Н.Тесленко - за сімейними обставинами. Причини своєї відсутності депутати повідомили відділ забезпечення діяльності міської ради в телефонному режимі.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень