Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В смт Знам’янка Друга відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2019 15:33
Кількість переглядів: 448

Фото без описуНапередодні свята учасників бойових дій та вдів загиблих або померлих учасників війни відвідав селищний голова С.Москаленко та секретар селищної ради Н.Лазарєва. З ними відбулася щира розмова, всі отримали привітання та подарунки.

Традиційний дружній футбольний матч за перехідний Кубок селищного голови Фото без описуміж збірними шкіл № 6 та № 7 відбувся 08 травня 2019 року на території Знам`янської загальноосвітньої школи № 6. Перше місце зайняла команда ЗШ №  6. Селищний голова нагородив команди,  за зайняте  І місце команда ЗШ № 6 отримала перехідний Кубок селищного голови,  грамотами були нагороджені кращі гравці, а медалями всі учасники обох команд також команди отримали солодощі та футбольні м’ячі, які для учнів підготував виконавчий комітет Знам’янської Другої селищної ради.

Фото без опису9 травня – це величний день. День Перемоги, день, коли ми повинні шанувати і низько вклонятися ветеранам, які нас захищали, які жертвували своїм життям за ради мільйонів життів.

Свято почалося традиційною лінійкою пам’яті на кладовищі біля могили партизанів, яку підготувала ЗШ №7. 

На честь Дня Перемоги біля Будинку культури  смт Знам’янка Друга були підготовлені заходи. 

Фото без описуПід звуки барабанів (група учнів  ЗШ № 7) колонна прямувала до Будинку культури для участі у святковому мітингу. Урочиста хода від перехрестя вулиці Миру до Будинку культури відбулася школярами двох шкіл та жителями селища. 

Згадавши ті, жахливі події, які спіткали наших ветеранів, ми подякували їм та низько вклонились, подарували квіти. Зі словами скорботи та вдячності виступив селищний голова Москаленко С. Б. та голова ради ветеранів селища Знам’янка Ісаєва Г.С. Із привітальним словом виступила вчитель ЗШ № 7 Коба А.О.  та від молоді селища виступила учениця ЗШ № 6 Владімірова А.  

Фото без описуПісля промови відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку «Воїну-визволителю».

Настоятель релігійної громади на честь ікони Богородиці «Знамення» смт Знам’янка Друга протоієрей Віктор Кравець здійснив панахиду по загиблим воїнам біля пам’ятника Воїну-визволителю.

В Будинку культури відбувся святковий концерт. До вітального слова запрошені були  міський голова Філіпенко С. І. та помічник народного Фото без описудепутата О.Довгого А.Клименко. 

Концерт вийшов дуже насиченим та різноманітним. 

Ветеранів та всіх мешканців, гостей пригощала селищна рада солдатською Фото без описукашею, яку приготувала військова частина с.Богданівна.

Висловлюємо щиру подяку підприємцям у проведенні заходів за благодійність, увагу до ветеранів війни, яких з кожним роком стає все менше. 

Фото без описуНехай мужність, стійкість і любов до Батьківщини наших батьків та дідів стануть джерелом сил і наснаги для молодших поколінь в ім’я нашої України.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень