Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Грайлива веселка

Дата: 03.06.2019 15:32
Кількість переглядів: 739

Фото без описуУ всьому світі 1 червня 2019 року був відзначений  міжнародний день захисту дітей. Наше місто не стало виключенням. Адже свято для малечі міста вже є традиційним.

«Грайлива веселка», саме так називалась ігрова програма  присвячена Дню захисту дітей, яку підготували і провели творчий колектив міського Палацу культури за участю майстринь Асоціації народних майстрів та самодіяльних художників «Промінь», Центральної бібліотеки та №3, Фото без описудитячого шахового клубу «Біла тура», концертно – театральної студії, солістів хореографічної групи народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок».

Завданням для учасників заходу було через ігрові випробування знайти сім стрічок - кольорів веселки для того, щоб зустріти Літо! Театралізоване дійство відбувалося із  зустрічі  з казковими героями, які проводили веселі конкурси, рухливі ігри, цікаві загадки. Танцювальний флеш моб Фото без опису«Веселкові кольори» і закликання веселки,а потім малеча отримала від Веселки  морозиво і мультфільм.

В рамках свята проходив дитячий турнір з шахів,який проводив дитячий клуб любителів шахів «Біла тура», кер. М.Ковальчук. Все це було святковим подарунком у перший  літній день для малечі нашого міста.    

Нагадаємо, що Міжнародний День захисту дітей - один з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Фото без описуМіжнародною демократичною федерації жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року і вперше його відсвяткували в 1950 році.

Потім ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.  Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.

Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень