Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Кожній людині властиво протягувати руку допомоги нужденним, якщо є така можливість, навіть через тисячі кілометрів

Дата: 28.02.2019 15:26
Кількість переглядів: 587

Фото без описуОднією з високих моральних цінностей є турбота про ближнього, Кожній людині властиво протягувати руку допомоги нужденним, якщо є така можливість, навіть через тисячі кілометрів.

Вже декілька років поспіль представники YMCA Ісландії (Молодіжна християнська організація) передають різдвяні подарунки дітям із соціально-вразливих категорій сімей. 

Завдяки Кіровоградському обласному благодійному фонду  ”Пересвіт” в особі Фото без описуйого керівника Глухого В.В. та нашому доброму другу настоятелю храму преподобного Максима Сповідника Олександрійської єпархії УПЦ с. Суботці протоієрею Євгенію Жабковському і цей рік не став виключенням. 

Більше 150 дітей отримали новорічні подарунки, в яких, окрім іграшок, одягу, канцтоварів та іншого, була частинка тепла із далекої Ісландії. 

Щороку в ісландських родинах з'являються спеціальні коробочки, в які складають іграшки та якісь приємні дрібнички, щоб потім передати їх українським дітям. Будь-яка ісландська родина, яка має Фото без описудітей, хоча б раз у житті брала участь в цій акції, щоб поділитися теплом своєї душі з дітьми та створити їм свято.   

Щира вдячність від малечі усим, хто доклав зусиль, щоб подарувати дітям радість та засвітити в їхніх очах вогник добра і віри в казку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень