Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій

Дата: 03.06.2019 15:25
Кількість переглядів: 6716

Фото без описуЩорічно 1  червня в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято Міжнародний день захисту дітей - свято нашої надії на майбутнє, свято наших найулюбленіших і найкращих дітей. 

Тож щоб у пам’яті дітей залишались тільки приємні спогади цього теплого сонячного дня для дітей та гостей нашого міста виконавчим комітетом Знам’янської міської ради організовано та проведено цікаву розважальну Фото без описупрограму, яка проходила як на території міського парку відпочинку так і біля міського палацу культури. 

В міському парку відпочинку урочисте відкриття розпочалось з вітальних слів  до всіх присутніх міського голови Філіпенка Сергія Івановича та помічника народного депутата Олеся Довгого Клименко Андрія Михайловича.

Продовженням свята стали танцювальні номери хореографічних колективів Центру дитячої та Фото без описуюнацької творчості.

Вокальну майстерність та талант продемонстрували вихованці вокально-хорового гуртка  Центру дитячої та юнацької творчості, додавши присутнім настрою.

Під час ігрової програми діти змогли стати моделями боді-арту, проявили свої здібності в спортивних змаганнях, взяли участь у змаганнях з шахів, оживили свої мрії і бажання на папері під час малювання 

пальчиковими фарбами, спробували стати «Юними екстрасенсами», відгадували загадки за що отримали сувеніри та подарунки.

Яскраве свято дитинства було підсоложене морозивом для дітлахів від народного депутата Олеся Довгого.  

Фото без описуСвято пройшло в піднесеному настрої. Діти з великим задоволенням  бігали, метали, стрибали,  малювали. танцювали  та грали. 

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

Служба у справах дітей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень