Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 19.12.2018 15:12
Кількість переглядів: 434

Фото без описуПід головуванням голови комісії Ю. Сопільняка, за участі секретаря міської ради Н. Клименко, 13 грудня 2018 року, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, на розгляд якої було винесено питання розгляду розрахунків потреби у видатках міського бюджету на 2019 рік по головних розпорядниках, розпорядниках нижчого рівня, одержувачах бюджетних коштів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота представила членам постійної комісії та присутнім проект рішення міської ради «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік». 

Присутні отримали інформацію щодо запланованих видатків по кожній установі та потреб у фінансуванні, що необхідно додатково врахувати при розподілі коштів вільного залишку, що утвориться станом на 01.01.2019 року.

Фото без описуЗаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота відзначила, що бюджет міста має бути збалансований по доходах та видатках, і, як дієвий механізм, тим самим забезпечувати належне фінансування всіх галузей життєзабезпечення.

Протягом засідання, члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту змогли отримати відповіді на запитання, що стосувалися питання порядку денного в частині фінансування галузей «Культура», «Охорона здоров’я», «Освіта», «Соціальний захист» тощо.

Комісією висловлено занепокоєння неприйняттям сесією Міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019-2021 роки, що може привести до не включення до бюджету коштів на капітальні видатки в сумі 2,5 млн. грн.

Постійною комісією надано висновки та рекомендації, які будуть передані на розгляд відповідальних виконавців.

У роботі комісії брали участь: Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова – члени постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, директори шкіл, голова профспілки працівників освіти і науки Мельник Т.І., керівники, головні бухгалтери та бухгалтери бюджетних установ.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення засідання постійної комісії.

Відділ забезпечення діяльності  міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень