Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бій за майбутнє України: 29 січня – День Пам’яті полеглих у бою під Крутами

Дата: 30.01.2019 15:11
Кількість переглядів: 413

Фото без опису29 січня - День пам'яті Героїв Крут – то був бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Цього дня у Центрі дитячої та юнацької творчості пройшли тематичні заходи,  присвячені  річниці пам’яті Героїв Крут.

Вшановуючи пам'ять Героїв Крут для вихованців закладу були проведені інформаційні хвилини патріотизму «Перші Кіборги», «Крути – трагедія та гордість України», «Крути – мужність та біль України», «Героїзм юних українців в обороні Батьківщини. 1918. Крути».

Фото без описуНа знак пам’яті Героїв-юнаків була оформлена тематична експозиція «Блокпост пам’яті героїв Крут». Також вихованці Центру творчості долучилися до фото – флеш-мобу «Пам’ятай про Крути!», наголосивши на тому, що українці завжди пам'ятають героїв, які віддали свої життя за Майбутнє Фото без описуУкраїни… 

Також на знак того, що ми не маємо права забути ті трагічні події, вихованці хореографічного відділу провели  флеш-моб «Крути — символ українського патріотизму» та вшанували Героїв хвилиною мовчання.

Фото без описуЦей День, що став прикладом героїзму та мужності, назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті, як День надії і любові до своєї Вітчизни та  День пам’яті.

Фото без описуМиру та злагоди усій українській землі!


Адміністрація Центру
дитячої та юнацької творчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень