Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 21.01.2019 15:09
Кількість переглядів: 487

Фото без описуПід головуванням голови ініціативної групи Сурдула Михайла Дмитровича відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. На порядок денний виносилися наступні питання:

Погодження проекту Регламенту проведення установчих зборів по обранню громадської ради при  виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

  1. Про формування списку учасників установчих зборів  за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
  2. Про формування списку осіб, рекомендованих до складу громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
  3. Про погодження порядку денного установчих зборів  за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
  4. Про визначення представника ініціативної групи, який розпочне установчі збори за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

Головуючий на засіданні ініціативної групи  Сурдул Михайло Дмитрович ознайомив членів ініціативної групи із Регламентом проведення установчих зборів по обранню громадської ради при  виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

Секретар ініціативної групи Іванова Наталія Вікторівна проінформувала членів ініціативної групи про те, що  до ініціативної групи надійшли 23 заяви від інститутів громадянського суспільства для включення до складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. З них:

  • 1 заява відхилена у зв’язку поданням від однієї ІГС 2 осіб, що суперечить Положенню.
  • 6 представників ІГС написали заяви про вилучення своїх заяв у зв’язку з небажанням приймати участь в установчих зборах.

Після обговорення члени ініціативної групи вирішили:

  • затвердити список кандидатів до складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради (додається);
  • рекомендувати установчим зборам список кандидатів до складу громадської ради  внести до бюлетенів з їх розміщенням у алфавітному порядку;
  • рекомендувати установчим зборам обрати громадську раду у кількості 16 осіб.

Також під час засідання члени ініціативної групи визначили дату та час проведення установчих зборів  за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. 

Так засідання відбудеться 25 січня 2019 року о 16.00 у сесійній залі Знам’янської міської ради.

На порядок денний установчих зборів громадської ради при  виконавчому комітеті Знам’янської міської ради виносяться наступні питання:

  • звіт про результати діяльності громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, що діяла протягом 2017-2018 років;
  • інформація ініціативної групи про підготовку до установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства в напрямку формування громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради;
  • проведення виборів до громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради;
  • різне.
     

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень