Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 25.07.2018 15:04
Кількість переглядів: 489

                 Фото без опису Відповідно до плану роботу, під головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії, а також питання, що винесені на розгляд сесії міської ради та стосуються профілю роботи комісії. 

            Члени комісії та присутні заслухали інформацію заступника начальника фінансового управління О.Лепетко, яка проінформувала про стан фінансування бюджетних установ станом на 01.07.2018 року. Членами комісії звернуто увагу на необхідність виконання видаткової частини міського бюджету на 100%, своєчасного внесення змін до помісячних розписів бюджетних установ та проведення публічних закупівель тощо. Олена Миколаївна повідомила, що проведення публічних закупівель можуть проводитися розпорядниками коштів не залежно від помісячного розпису бюджетних асигнувань.

Члени комісії розглянули питання наповнення міського бюджету по власних надходженнях бюджетних установ. Зупинилися на планових показниках та їх фактичному виконанню, використанню власних надходжень самими установами. Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко зазначила, що головні розпорядники бюджетних коштів, що мають власні надходження, подають до фінансового управління розрахунки на їх використання.

Під час розгляду питання реформування друкованого засобу масової інформації, редакції газети   «Знам’янські вісті», засновником якої є Знам’янська міська рада, члени комісії підняли питання використання приміщення, де розташована наразі редакція видання, його утримання, укладання договорів про надання послуг між бюджетними установами міста та редакцією газети, проведенням публічної закупівлі виконавчим комітетом Знам’янської міської ради та її результатами.

Секретар міської ради Н.Клименко повідомила, що наразі продовжує працювати комісія по реорганізації даного друкованого засобу масової інформації, на сесії міської ради в липні запропоновано затвердити передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунального підприємства Знам’янська редакція міської газети «Знам’янські вісті» (код ЄДРПОУ-02473464).

Члени комісії також розглянули питання «Про стан виконання рішень міської ради, що перебувають на контролі у постійної комісії, протокольних доручень сесій міської ради» та «Про стан виконання   протокольних доручень, рішень, висновків та рекомендацій, піднятих питань під час засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста   за підсумками   першого півріччя поточного року».
На розгляд комісії, відділом забезпечення діяльності міської ради було надано узагальнену інформацію з даних питань.

Також, комісією були розглянуто ряд питань, що винесені на розгляд сесії міської ради та стосуються профілю роботи комісії. 

Присутні заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста, голова та заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко та І.Грінченко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, головний редактор газети міської ради «Знам’янські вісті» Н.Коленченко.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

 

                                                                                                     Начальник відділу забезпечення діяльності  міської ради  Біліченко Н.В.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень