Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 26.07.2018 14:59
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни 26 липня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 12  проектів  рішень,  затверджено 12.

Заслухано звіти: керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявського, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябова, начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої, начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка Т.Костікової, заступника по господарсько-адміністративній частині КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Ю.Ахрамєєва та інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради М.Нікітіна про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року. Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року завершується. Реалізація заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 років знаходиться на завершальному етапі. Роботи з підготовки до нового опалювального періоду були розпочаті відразу ж після завершення попереднього.

З метою економного використання та збереження водних ресурсів, подальшого розвитку водопостачання міста, скорочення нераціональних витрат питної води на основі приладних вимірювань фактичного споживання питної води рішенням  виконавчого комітету затверджено та буде введено в дію з 01 серпня 2018 року для споживачів м. Знам’янка: «Норми витрат води при визначенні водоспоживання і водовідведення на підприємствах, в організаціях і установах, які не мають приладів обліку води», «Нормативи питного водопостачання населення в населених пунктах, що обслуговуються виробничим підрозділом «Знам’янське територіальне управління» філії «Центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця»».

На засіданні виконкому заслухано звіт про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам?янської міської ради  протягом січня-червня 2018  року.

З метою покращення благоустрою міста, розвитку і підтримки ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання, враховуючи рішення комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» від  19 липня 2018 року прийнято рішення виконкому та затверджено результати міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця","Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору».
Номінація "Кращий багатоповерховий будинок"
І місце – житловий будинок №13 по вулиці Привокзальній
ІІ місце – житловий будинок №1 по вулиці Некрасова 
ІІІ місце – житловий будинок №11 по вул. Партизанській та житловий будинок №32 по вул. Київській
Номінація "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку"
І місце –  ОСББ «Грушевського,33» по вул. Михайла Грушевського,33
ІІ місце – ОСББ «Злагода» по вул. Віктора Голого,95 та ОСББ «Наш спільний дім-6», вул. Глібка,6
ІІІ місце – ОСББ «Яблунька» по вул. Скирди,20 та ОСББ «СТРІЛА РЛК 6» по вул. Віктора Голого,122-А.

З метою упорядкування на території міста Знам'янка сезонної торгівлі квасом, безалкогольними напоями та морозивом на виконкомі затверджено дислокацію торгових точок для сезонної торгівлі квасом, безалкогольними напоями та морозивом на території міста Знам'янка.

Рішенням виконавчого комітету надано фізичній особі-підприємцю Аванесяну Н.Р.  дозвіл на розміщення об`єктів сезонної торгівлі морозивом. 

У місті Знам’янка набула велике поширення серед суб’єктів господарювання усіх форм власності, які здійснюють свою підприємницьку діяльність в сфері торгівлі та ресторанного господарства, купівля-продаж товарів поза межами стаціонарних об’єктів, які мають торгівельні зали, що призводить до порушення чинного законодавства, правил торгівлі  та прав споживачів. 

З метою недопущення несанкціонованої торгівлі поза межами стаціонарних об’єктів торгівлі в місті рішенням виконкому обмежено  надання дозволів на виносну торгівлю  за межами стаціонарних об’єктів торгівлі, які мають торгівельні зали для споживачів, на території міста Знам’янка для суб’єктів господарювання  усіх форм власності.

Відповідно прийнятого вище рішення відмовлено трьом фізичним особам-підприємцям в наданні дозволу на  виносну торгівлю овочами,   непродовольчими товарами,   взуттям, велосипедами та  іграшки.  

Розглянуто письмове звернення директора ТОВ "Енергопостачальна компанія "Тепле Місто" Деркача Т.С. та наданий розрахунок  вартості 1 Гкал на послугу теплопостачання для Обласного протитуберкульозного санаторія для дорослих, що знаходиться  по вул. Санаторній,1 в м.Знам'янка. Встановлено ТОВ "Енергопостачальна компанія "Тепле Місто" тариф на теплову енергію для потреб Обласного протитуберкульозного санаторія для дорослих, що знаходиться  по вул. Санаторній,1 в м. Знам'янка.  


Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень