Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спільне засідання депутатських комісій

Дата: 25.01.2019 14:45
Кількість переглядів: 528

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 30 січня 2019 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати розглянули рекомендації постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової 68-ої сесії міської ради. За результатами роботи надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання «Про передачу в оренду автомобільної техніки» Також, секретарем міської ради запропоновано додатково, в порядку внутрішньо-організаційного акту, включити до порядку денного сесії питання «Про внесення змін до складу постійних комісій».

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о.головного лікаря КП « Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» І.Муравський.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Відділ 
забезпечення діяльності
міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень