Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Будинку культури смт Знам’янка Друга була проведена тематична година «Мамо, я не вернусь…»

Дата: 20.02.2019 14:44
Кількість переглядів: 406

З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України в Будинку культури смт Знам’янка Друга була проведена тематична година «Мамо, я не вернусь…» за участю учнів та вчителів шкіл № 6 та 7. 

Згадали про основні події Революції Гідності, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Жодний з присутніх не лишився байдужим.

Розуміли, що загинули справжні патріоти, які прагнули змін на краще. Вони віддали свої життя, щоб кожен громадянин мав можливість пишатися тим, що він українець.

До дня вшанування трагічних подій на Майдані 18-20 лютого 2014 року в фойє Будинку культури організована  фото-виставка “ Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії України”. 

Виставку відвідали вихованці гуртка «Творча майстерня» (керівник С.Чередніченко), хореографічного гуртка (керівник О. Андреева) та мешканці селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень