Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій з питань освіти, культури, молоді та спорту та з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 14.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 557

Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійних комісій з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк) та з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко).

Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2018 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів, враховуючи перевиконання дохідної частини міського бюджету. Галина Вікторівна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд постійної комісії було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення. 

Депутати заслухали інформації: щодо змін, які пропонуються внести до Міських програм; про хід виконання Міських програм тощо. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. Членами постійних комісій В.Мацком, Ю.Сопільняком, С.Філіповою, Н.Тишкевич,  С.Бойко надано рекомендації щодо змісту окремих розділів проектів Міських програм, що пропонуються до затвердження на черговій сесії міської ради, які, відповідно до законодавства, передані на розгляд відповідальних виконавців - суб’єктів подання даних програм.

В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський представив для розгляду проекти рішень, що стосуються майна комунальної власності в частині продовження дії договорів оренди частини приміщень міської лікарні.

Голова тимчасової контрольної комісії Знам'янської міської ради з питань вивчення господарської діяльності Знам’янської КДЮСШ, депутат міської ради С.Філіпова представила до розгляду депутатів «Про звіт тимчасової контрольної комісії Знам'янської міської ради з питань вивчення господарської діяльності Знам’янської КДЮСШ». 

Заступник голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення міста, голова фракції ВО «Батьківщина» в Знам’янській міській раді 7 скликання І.Зіньковська, під час доповіді, звернулася з пропозицією доповнити проект рішення «Про звернення депутатів Знам’янської  міської ради до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення» (суб’єкт подання - фракція ВО «Батьківщина» в Знам’янській міській раді 7 скликання) адресатами, а саме: направити, у разі прийняття, дане рішення міської ради також до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська, Н.Тишкевич – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова, С.Бойко, Ю.Клюка – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень