Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 31.08.2018 14:42
Кількість переглядів: 451

   Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка Сергія Івановича 30 серпня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 14 проектів  рішень,  затверджено 13.

З метою тимчасового використання службового житла для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та забезпечення вводу  в експлуатацію житлового приміщення  по  вул. Михайла Грушевського,18Р прийнято рішення виконавчого комітету про використання службового житла для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та зобов’язано управління містобудування, архітектури, та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради в термін до 30 вересня  2018 року  забезпечити ввід в експлуатацію вказаного  житлового приміщення. На засіданні виконавчого комітету також  прийнято рішення щодо постановки в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету  дитину, позбавлену батьківського піклування. 

Рішенням виконкому припинено функціонування дитячого будинку сімейного типу по м. Знам’янка  у  зв’язку зі зміною місця проживання сім’ї .

Заслухано звіти керівників комунальних підприємств, а саме: головного редактора газети "Знам’янські вісті" Коленченко Н.І., керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" Голову Л.О.,  керівника комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг"                     Чернявського О.М. про стан фінансово-господарської діяльності   комунальних підприємств. Керівник комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг"  отримав доручення щодо проведення аналізу фінансово-господарської діяльності в розрізі дільниць та організувати  претензійно-позовну  роботу по зменшенню заборгованості за квартирну плату. На черговому засідання виконавчого комітету вирішено заслухати звіт про фінансово-господарську діяльності за І півріччя 2018 року  із запрошенням керівників кожної дільниці.  

Рішенням виконкому присвоєно окремі адреси земельній ділянці та нерухомому майну, розташованому на ній, частці нежитлового приміщення-магазину, квартирі, яка утворилася у результаті об’єднання двох квартир.

З нагоди відзначення Дня незалежності України  рішенням виконавчого комітету затверджено список  отримувачів одноразової грошової допомоги   в розмірі 700,00 грн. кожному отримувачу:  учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, потерпілим внаслідок Чорнобильської катастрофи, особам з інвалідністю внаслідок  ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, вдовам померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС;учасникам  бойових дій (АТО, республіка Афганістан),   особам з інвалідністю внаслідок  війни (АТО, республіка Афганістан); членам сімей загиблих ( померлих) ветеранів війни .

Рішенням виконавчого комітету затверджено мережу освітніх закладів на 2018/2019 навчальний рік. Кількість освітніх закладів у місті залишилась незмінною.  

Дошкільною освітою у 7 закладах дошкільної освіти буде охоплено 1216 дітей, що становлять 52 групи, з них 14 груп раннього віку і 38 груп дошкільного віку.

Загальною середньою освітою у 6 закладах загальної середньої освіти буде охоплено 3154 учні. Учнів 10-х, 11-х класів  буде охоплено профільним навчанням. Затверджено роботу 5 груп продовженого дня, у яких перебуватимуть 150 учнів початкових класів.

У закладах позашкільної освіти мережа залишилась незмінною. У Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості передбачено роботу 75 груп для 1121 вихованця за 5 напрямами позашкільної освіти: художньо-естетичним, вокально-хоровим, декоративно-прикладним, гуманітарним, науково-технічним. 

У Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі буде виховуватись 425 дітей у 33 групах за такими видами спорту: баскетбол, велоспорт, гандбол, легка атлетика, футбол, греко-римська боротьба.

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень