Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 01.08.2018 14:40
Кількість переглядів: 542

   Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Знам’янського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, Знам’янської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області.

Розглянуті питання:

1. Інформація головного державного інспектора управління Держпраці в Кіровоградській області Пащенко Н.І. 

2. Про здійснені заходи робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості  протягом  І півріччя 2018 року.

За результатами засідання  прийняті відповідні рішення.

 

                  Секретар робочої групи                                               Л.Манько

 

Протягом січня-червня 2018 року робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 62 суб’єкта господарської діяльності міста. Виявлено 11 «тіньових» робочих місця, легалізовано 122 робочих місця. Загалом роз’яснювальною роботою з питань трудового законодавства охоплено 126 керівників підприємств та фізичних осіб – підприємців.

Фото без опису

Додаткові надходження до ПФУ станом на 01.07.2018 року склали 147,2 тис. грн., в т.ч. за рахунок легалізації – 123,5 тис. грн.; за рахунок підвищення заробітної плати –  23,7 тис. грн.

           За  результатами інспекційних відвідувань, головним державним інспектором були вручені приписи керівникам, які допустили порушення для їх усунення. Стосовно 1 посадової особи передано матеріали до Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України з ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.172, 173 Кримінального кодексу України, накладено штрафних санкцій відповідно до ч.2 ст. 265 КЗпП України на загальну суму близько 120 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень