Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

А тротуару тут ніколи не було…

Дата: 05.09.2018 14:40
Кількість переглядів: 411

Фото без описуТротуар по вулиці Осадчого. Для когось це здаватиметься дивним, але спеціальної доріжки  для пішоходів тут ніколи й не було. Про план міської влади порадувати знам’янчан  облаштуванням тротуару на цій вулиці  розповідали давно.

Ще в 2016-му році, за зверненням депутата міської ради Олега Антоненка, міський голова Сергій Філіпенко,  разом із працівниками комунальної служби, виїздив  до цього мікрорайону, оглядав  територію, вивчав ситуацію, що склалася.

У 2017-му році на розгляд міської ради виносився проект рішення про облаштування на вулиці Осадчого тротуару. – Адже щодня цією дорогою на роботу, до школи, садочків ходить багато людей, - розповідає міський голова. – І вони вимушені йти проїжджою частиною! Про яку безпеку руху тут можна говорити! 

Фото без описуІ ось, нарешті, в серпні, рішенням міської ради  було виділено кошти для початку ремонтних робіт на вулиці Осадчого.  Наразі тут тривають підготовчі роботи .

- На жаль, у Знам’янці ще вистачає місць, де відсутні елементарні умови (зупинки, дороги, тротуари), - коментує міський голова. – Змінити їх на краще – головна мета нашої роботи.
    
Управління МА та ЖКГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень