Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 27.06.2018 14:38
Кількість переглядів: 664

26.06.2018 року під головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядок денний комісії були винесені 7 питань, а саме: 1 - про визначення місця проживання малолітньої дитини; 1 - про надання  висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав батька стосовно малолітньої дитини; 1 - про зняття малолітньої дитини з обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах; 2 - про надання дозволу на дарування житлової квартири, право користування якою належить малолітній дитині, 1 - про надання дозволу на відчуження часток житлової квартири, які на праві приватної спільної часткової власності  належать малолітній дитині,  за умови одночасного дарування частини житлового будинку; 1- про припинення функціонування по місту дитячого будинку сімейного типу в зв’язку із зміною місця проживання. 
Під час засідання заслухано інформацію начальника служби у справах дітей 
Л. Карпук, членами комісії вивчені всі наявні документи з даних  питань. При розгляді спірних питань заслуховувалася та враховувалася думка запрошених.  
По кожному питанню прийняті відповідні рішення та надані рекомендації: 3 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради, 1 питання перенесено на наступне засідання комісії, по 1 - інформацію прийнято до відома, 1 - зняти малолітню дитини з обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, 1 - за результатами голосування рішення не було прийняте. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень