Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робота з сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах

Дата: 20.09.2018 14:33
Кількість переглядів: 527

Фото без описуВідповідно до плану роботи Знам'янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 14 вересня 2018 року відбувся об’їзд сімей, що перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Спеціалістами Центру спільно з лікарем-педіатром Знам’янської АЗПСМ Бродченко Т.І та практичним психологом/соціальним педагогом Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г. Шевченка Каракаш'ян Н.М. здійснено відвідування  14 сімей, що проживають на території центральної та південної частин міста.

Фото без описуІз  батьками проведено попереджувально-роз’яснювальну роботу щодо наслідків неналежного виконання ними батьківських обов’язків стосовно неповнолітніх дітей, недопущення вчинення жорстокого поводження з ними та насильницьких дій.

Здійснено профілактику негативних явищ, соціально-небезпечних хвороб та ризиків залежностей. Діти отримали роз’яснення про свої права і обов’язки,  про здоровий спосіб життя.

Фото без описуЗа результатами відвідування були складені відповідні акти, зроблено висновки щодо стану батьківського потенціалу та забезпечення потреб і належних умов для утримання і виховання дітей.

Начальник відділу соціальної роботи МЦСССДМ                                          
О.Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень