Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 18.09.2018 14:25
Кількість переглядів: 505

Під головуванням голови комісії А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого депутати та присутні розглянули питання внесення змін до міського бюджету на 2018 рік в частині фінансування робіт по  галузі «Житлово-комунальне господарство», а також питання, що запропоновано включити до розгляду на черговій сесії міської ради та контроль за якими здійснюватиме комісія відповідно до профілю своєї роботи. 

Так, депутати розглянули питання: «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»»; «Про передачу основних засобів»; «Про затвердження Програми запровадження в м. Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки». 

Широке обговорення відбулося серед членів постійної комісії під час розгляду питання щодо затвердження Програми запровадження в м. Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки». Головний спеціаліст з питань екології та благоустрою управління МА та ЖКГ В.Безай поінформував присутніх про мету та зміст зазначеної Програми, варіанти вирішення проблемних питань в галузі запровадження в м. Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів. Доповідач відповів на запитання присутніх.

Обговорили присутні й перелік об’єктів, що пропонується профінансувати за рахунок коштів міського бюджету по  галузі «Житлово-комунальне господарство» та включено до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»». 

Про стан очисних споруд ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» інформував присутніх директор ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов. На запитання членів постійної комісії щодо стану виконання робіт по будівництву зовнішньої каналізації по                        вул. Станційній,3,5,7 відповіла також начальник відділу головного енергетика служби головного енергетика Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Н.Адамович.

Члени комісії обговорили питання виконання робіт по ремонту та очищенню зливової каналізації по вул. Привокзальній. Роз’яснення з даного питання надав головний спеціаліст управління МА та ЖКГ С.Усатенко. 

За результатами роботи, комісія надала свої пропозиції. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, секретар постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту О.Тітарєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, директор ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, начальник відділу головного енергетика служби головного енергетика Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Н.Адамович, голова ОСББ «Зелений двір-9» В.Запісочний.

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради   

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень