Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят сьома сесія міської ради

Дата: 16.01.2019 14:19
Кількість переглядів: 371

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко  відбулося засідання позачергової шістдесят сьомої сесії міської ради на розгляд якої, відповідно до розпорядження міського голови було винесено один проект рішення «Про бюджет міста на 2019 рік».

Перед початком пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих,під час проведення антитерористичної операції,героїв-знам’янчан.

Про бюджет міста на 2019 рік доповідала Г.Лихота-заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальник фінансового управління.Проект рішення було взято за основу,після чого були поставлені на голосування пропозиції депутатів та постійних комісій.
Фото без описуЗа результатами роботи, депутатами підтримано та затверджено рішеня міської ради  «Про бюджет міста на 2019 рік» в цілому. Депутати, що брали участь в роботі сесії 14 січня 2019 року: Н.Клименко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, М.Терновий, Н.Коленченко, С.Філіпова, О.Бойчук, О.Луц, І.Зіньковська, О.Кузін, С.Каратєєв, Н.Тесленко, О.Куцов, О.Озеряний, В.Озеряний, Н.Данасієнко, К.Пастух, С.Пашко, Р.Кондратьєв, С.Лєвінте, О.Антоненко, А.Тесленко, Ю.Клюка, Н.Тишкевич, І.Микуляк, Ю.Майборода, І.Грінченко, О.Тітарєв, Т.Макарова, С.Бойко.

Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міськоїради. Голосування».
Фото без описуДепутати, що були відсутні під час засідання позачергової 67 сесії міської ради: С.Постика, Л.Семиніна – виробнича необхідність, А.Мороз - причини відсутності не повідомив. Причини відсутності зазначені відповідно до усних повідомлень депутатів.

У пленарному засіданні позачергової шістдесят шостої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко.

Фото без описуНа сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

 

 

 

 

Відділ забезпечення діяльності міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень