Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

72 cесія Знам'янської міської ради

Дата: 27.05.2019 14:18
Кількість переглядів: 393

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 23 травня 2019 року відбулося засідання чергової сімдесят другої сесії міської ради. 

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

За результатами роботи, міська рада затвердила 39 рішень, у тому числі 15 депутатських запитів та 14 рішень з питань регулювання земельних відносин.

Під час засідання сесії внесено зміни до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік».

Затверджено Програму фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік, внесено доповнення до Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка на 2015- 2020 роки та Програми соціального захисту населення міста Знам¢янка на 2018-2020 роки.

За результатами голосування затверджено Положення про Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у новій редакції, а також взято до відома інформацію про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування у м. Знам’янка на 2017-2021 роки за 2018 рік.

Затверджено рішення «Про встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території м. Знам'янка на 2020 рік», «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території м. Знам'янка на 2020 рік», «Про встановлення транспортного податку на території м. Знам'янка на 2020 рік», «Про встановлення туристичного збору на території м. Знам'янка на 2020 рік».

Не набрали достатньої кількості голосів 2 проекти рішень.

Фото без описуУ пленарному засіданні чергової сімдесят другої сесії міської ради брали участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, представники ЗМІ, жителі міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень