Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради 16 січня 2019 року

Дата: 17.01.2019 14:16
Кількість переглядів: 434

Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої Валентини Григорівни 16 січня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 12 проектів рішень, затверджено 12.
Виконавчим комітетом прийнято рішення щодо надання одноразової допомоги особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яка досягла 18-річного віку. 
Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство “Бюро технічної інвентаризації“ видати дублікати свідоцтв про право власності на квартири, замість втрачених свідоцтва про право власності. 
Затверджено першочерговий список квартирного обліку працівників виробничого підрозділу «Знам’янське територіальне управління» філії «Центр будівельно – монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в кількості – 1-єї особи та загальний список квартирного обліку працівників в кількості – 7 осіб.
Заслухано інформацію заступника начальника Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області Котиги С.В. про хід виконання Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016 – 2020 роки за вісім місяців 2018 року.
Протягом 8-ми місяців поточного року у Знам’янському ВП ГУНП в області до Журналу єдиного обліку було зареєстровано 7312 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події (2017 – 6344). Із загальної кількості повідомлень, до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено – 1619 кримінальних правопорушень. 
 Протягом звітного періоду, по 3079 повідомленням було прийнято рішення згідно Закону України «Про звернення громадян» за якими складено відповідні довідки. 
 Протягом вказаного періоду по – 398 кримінальних провадженнях особи були встановлені, питома вага становить – 14,2 %, обласний показник – 10.8 %, з числа зареєстрованих у звітному періоді – 355, питома вага складає – 44.6 %, обласний показник – 36.7 %. та 150 особам було повідомлено про підозру у скоєні кримінальних правопорушень.
Створено позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію при Знам’янському об’єднаному міському військовому комісаріату та призначено резервну комісію. 
Заслухано та обговорено інформацію про підсумки роботи з військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м. Знам’янка в 2018 році та шляхи щодо покращення роботи в 2019 році. 
Заслухано звіт про роботу відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2018 рік. 
Затверджено акти обстеження зелених насаджень за листопад 2018 року та поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води ВП «Знам’янське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Укрзалізниця» по м. Знам’янка.
Надано дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 16 - 18 січня 2019 року ярмарки-продажу промислових товарів. 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень