Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія

Дата: 11.12.2018 14:14
Кількість переглядів: 405

Фото без описуБути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Волонтери – це люли з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. 

Від початку війни на Сході України, волонтерський рух в Україні став без перебільшення світовим відкриттям. Сьогодні це один із символів віри та незламності духу нашого народу!

Дуже приємно, що жителі міста Знам’янки не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери, голови будинкових та квартальних комітетів, секретарі житлових будинків. Кожен мешканець міста вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

У 2018 році, до Міжнародного Дня волонтера було оголошено Подяку Кіровоградської обласної ради голові квартального комітету №29 Швайці Петру Митрофановичу, Почесною грамотою Знам’янської міської ради нагороджено голову будинкового комітету №8 Іванову Наталію Вікторівну.

Фото без описуСекретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Василівна Біліченко привітали Петра Митрофановича та Наталію Вікторівну з отриманням відзнак.

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе! - сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні.

Подякували за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів! Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують!

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень