Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Адреса свята - вулиця Привокзальна,4

Дата: 02.08.2018 14:12
Кількість переглядів: 531

       Фото без описуМинулоі неділі біля цього багатоповерхового будинку відбулося незвичайне свято для дітей. Вигадали його самі ж батьки.  Учасниками свята стали й запрошені гості - міський голова Сергій Філіпенко та депутат міськоі ради Костянтин Пастух. Не всі діти мають можливість поіхати відпочивати з батьками до моря. Тому й вирішили батьки організувати для своєі малечі таку ось розвагу. З дітьми гралися, розважалися героі найпопулярніших мультфільмів – «Фіксики» і « Міккі Маус». 


-Я був дійсно захоплений тим, яке свято організували батьки для своіх дітей,- говорить  міський голова Сергій Філіпенко.- Бачив, як споглядали за цими веселощами й люди поважного віку.  Їм теж було все  це цікаво.  До мене підходили мешканці цього мікрорайону з різними пропозиціями, проханнями, - стосовно облаштування освітлення на дитячому майданчику, встановлення  огорожі на ньому, облаштування волейбольного майданчика і встановлення додаткових сміттєвих контейнерів...Люди зізнавалися: вони бачать ті позитивні зрушення, що відбуваються в місті, підтримують їх. І їм самим хочеться  теж  щось зробити  для блага міста.  Яскравий приклад цьому – свято для дітей, організоване батьками будинку №4 по вулиці Привокзальній. Як міський голова, я підтримував і завжди буду підтримувати  таких ініціативних людей. Адже місто може стати гарним тільки тоді, коли не лише комунальні служби, а й самі люди наводять лад у ньому!

Фото без опису - На свято до будинку номер 4 по вулиці Привокзальній прийшло понад 60 дітей! - продовжує розмову мешканка цього будинку, вона ж і автор ідеї проведення  такого заходу для малечі, Тетяна Савченко. – І це не дивно, бо ж кожен із батьків намагався зробити все, щоб дітям сподобалося таке свято (розподілили обов’язки між собою при організації заходу). Людмила Федорівна Лук’яненко напекла імбирних пряників для малечі ( разом із онукою Гримайло Стефанією пригощали всіх), Олександр Зайруллін порадував дітлахів мильними бульбашками, дякую за активну участь в підготовці свята й Джулаям Лесі та Дмитру, Довженкам Юлії та Віталію, Марущакам Юлії та Андрію, старшому будинку Міхно Анатолію Федоровичу та його дружині Світлані.  Дякуємо міській владі за те, що підтримала нашу ідею, за подарунки дітям.  Як батьки, ми теж підготували  дітям сюрприз: на зібрані кошти купили для всіх хлопчиків і дівчаток цукерок (а прийшли на свято діти й із інших будинків!). Відкриємо таємницю: ми мріємо організувати для малих ще не один сюрприз.  Приміром, хочемо порадувати малих пінним шоу та організувати показ улюблених мультфільмів!

Фото без опису
 

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень