Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський голова звітував перед громадою

Дата: 19.04.2018 14:05
Кількість переглядів: 547

Фото без описуМинулого тижня Сергій Філіпенко зустрічався із знам’янчанами , щоб докладніше розповісти їм про виконане минулого року. Поспілкуватися із головою приходили різні за віком і статусом люди: пенсіонери, службовці, голови ОСББ, квартальних комітетів і старші будинків, педагоги (така зустріч відбулася у ЗШ №4) і залізничники ( працівники Знам’янського локомотивного депо). Що ж хвилює людей сьогодні? Про що велася розмова на зустрічах?

Виступаючі, прослухавши звіт міського голови, зауважували: - Дійсно, протягом минулого року у місті зроблено чимало. Ми цінуємо це і вдячні за таку роботу міському голові, виконавчому комітету. Та хотілося б, аби цього року було зроблено ще більше.

Фото без опису-    Я взяв до уваги всі пропозиції і зауваження, котрі висловлювали мені люди,- розповідає міський голова.- Намагатимуся й надалі поступово, але обов’язково вирішити всі важливі для міста проблеми. Про що найчастіше запитували мене під час зустрічей знам’янчани і на що пропонували звернути увагу в першу чергу? На погані дороги ( вважаю, у місті всі дороги повинні бути заасфальтованими. Це справді зробить Знам’янку особливо комфортною). На необхідність відновлення вуличного освітлення (після проведення капітального ремонту електромережі ПАТ «Кіровоградобленерго» зовнішнє освітлення на декотрих ділянках не працює).

Фото без описуЗапитували, коли буде відремонтовано дорогу в тунелі. Цей шляхопровід, до слова, знаходиться на балансі ПАТ «Укрзалізниці». Минулого і нинішнього років міська влада зверталася до керівництва залізниці щодо виділення коштів на ремонт дороги, адже за чинним законодавством міська влада не має права ремонтувати цю ділянку дороги за кошти міського бюджету. Та відповіді і досі не отримано.

Присутні на зустрічі знам’янчани запропонували, щоб проїжджа частина була відновлена коштами двох елеваторів, які діють у місті( адже великовантажні машини цих підприємств і користуються цією дорогою постійно та пошкоджують її). Пропонували знам’янчани тримати під постійним контролем і  якість виконання ремонтних робіт у місті. Та найбільше людей непокоїла «автобусна проблема». Вони радили не звертати увагу на ту частину депутатів, котра заважає нормально працювати. Як міський голова, я теж звертався з проханням до людей. Щоб  із розумінням ставилися до питання вчасної сплати за  комунальні послуги, адже у комунальному підприємстві «Комбінат комунальних послуг» діє сьогодні спеціальна програма накопичення коштів. Тож, якщо у багатоповерховому будинку мешкають боржники, то виконання ремонтних робіт у цьому будинку буде проблематичним.

Фото без описуМіський голова подякував усім присутнім за порозуміння і наголосив: «Усі пропозиції від мешканців міста беру до уваги. Жодне зауваження не залишаю нерозглянутим. Дякую всім знам’янчанам за вчасні підказки і поради та за те, що вони – небайдужі до справи наведення ладу в місті.» Подякував міський голова й підрядникам, котрі виконували у місті ремонтні роботи, за їхню працю. Подякував головам квартальних комітетів, головам ОСББ та старшим будинків, громадським організаціям за порозуміння і співпрацю.  Висловив вдячність й працівникам силових структур, адже саме від їхньої добросовісної роботи залежить спокійне і мирне життя у місті.

- Дякую також працівникам усіх структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради за чітке й професійне виконання своїх робочих обов’язків!

Ось так, разом і спільними зусиллями, ми зробимо наше місто кращим!

А тим знам’янчанам, котрі прийшли на зустріч з міським головою, обіцяю: протягом року намагатимуся виконати всі пропозиції стосовно кращого благоустрою нашого міста!

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень