Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 04.02.2019 14:03
Кількість переглядів: 484

Під головуванням    міського голови Філіпенка  Сергія Івановича  01 лютого пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 19 проектів   рішень,  затверджено 18.

Виконавчим комітетом заслухано звіти:  про  роботу служби у справах дітей за  ІІ півріччя 2018 року,  про роботу відділу культури і туризму за січень-листопад 2018 року, про стан розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2018 рік та про  хід виконання  програм: Міської програми по реалізації в місті  «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року за 2018 рік, про хід  виконання «Міської програми  розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт  та дітей, позбавлених батьківського піклування  на 2016-2018 роки» за 2018 рік, про хід виконання міської Програми розвитку культури на 2016-2020 роки у 2018 році.

На виконкомі розглянуто питання щодо  проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації проведення конкурсу з  перевезення  пасажирів на міських автобусних маршрутах  загального користування м. Знам’янка. Затверджено склад конкурсного комітету з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для  організації  проведення конкурсу  з  перевезення  пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування  м. Знам’янка.

Рішенням виконавчого комітету встановлено пайову участь у розвиток інфраструктури  м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості реконструкції комплексу та зобов'язано ТОВ «АТБ-інвест» укласти договір про залучення пайової участі (внеску) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Знам'янка, а також прийнято рішення про встановлення  пайової участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості будівництва гаража. 

Присвоєно окрему адресу нежитловій будівлі – станції стабілізації та підвищення тиску по вул. Віктора Голого біля будинку №122-А у м. Знам’янка, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

У зв'язку зі змінами в чинному законодавстві та кадровими змінами  внесено  зміни  до  рішення  виконавчого  комітету  від 21.12.2017 р. № 334 «Про затвердження в новій редакції складу та Положень постійних комісій, координаційних рад, робочих груп виконавчого комітету»,  а  саме:  затверджено  згідно з додатками в новій редакції склад та положення міської комісії "Турбота і милосердя".

 Виконавчим комітетом прийнято рішення про організацію у закладах загальної середньої освіти харчування учнів 1-4 класів, учнів  5-11 класів, таких категорій: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах), дітей із сімей, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям, дітей, що мають статус «діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи», вартістю 18,00 грн. в день на одного учня.

На виконання Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Знам'янської міської ради від 15 грудня 2017 року № 1216, відповідно до Порядку надання одноразової грошової допомоги ветеранам міста за рахунок коштів міського  бюджету, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 10 травня 2017 року № 133, враховуючи лист голови міської ради Організації ветеранів України   рішенням виконавчого комітету встановлено в межах затверджених видатків в міському бюджеті на 2019 рік, виплату одноразової грошової допомоги ветеранам – довгожителям. 

Для забезпечення своєчасного облаштування центральної частини міста прийнято рішення виконавчого комітету зробити поділ проектно – кошторисної документації «Реконструкція площі Героїв Майдану у  м. Знам’янка Кіровоградської області» на проектно – кошторисну документацію «Реконструкція площі Героїв Майдану у м. Знам’янка Кіровоградської області» та проектно – кошторисну документацію «Будівництво площі Героїв Майдану у м. Знам’янка Кіровоградської області», а також про поділ проектно – кошторисної документації   з метою врегулювання відносин між Знам’янським міським Палацом культури та Управлінням містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Знам’янської міської ради щодо здійснення реконструкції площі Героїв Майдану в місті Знам’янка та в зв’язку з тим, що територія біля Палацу культури входить в проект реконструкції площі Героїв Майдану, а реконструкцію площі Героїв Майдану здійснюватиме УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень