Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової шістдесят восьмої сесії міської ради 

Дата: 04.02.2019 14:02
Кількість переглядів: 439

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 30 січня 2019 року відбулося засідання чергової шістдесят восьмої сесії міської ради. 

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

За результатами роботи, міська рада затвердила 87 рішень, у тому числі 25 депутатських запитів та 34 рішень з питань регулювання земельних відносин.

Під час засідання, затверджено Міську Програму Громадського бюджету в місті Знам’янка на 2019 рік», Програму запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки, Програму розвитку малого та середнього підприємництва у м. Знам'янка на 2019-2020 роки, Міську програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2019- 2021 роки. Внесено доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування та зміни до Галузевої програми  розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка на 2015 - 2020 роки, а також затверджено план роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2019 рік.

Під час роботи міської ради депутати затвердили ряд рішень, що  стосуються майна комунальної власності, його оренди чи передачі на баланс, виконання програм тощо. 

Не набрали достатньої кількості голосів 15 проектів рішень, у тому числі 3 проекти рішень з питань регулювання земельних відносин.
У пленарному засіданні позачергової шістдесят п’ятої сесії міської ради брали участь: перший заступник міського голови В. Загородня, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчих органів, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, керівник КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський , представники ЗМІ, жителі міста.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень