Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась нарада щодо проведення у місті оздоровчої кампанії 2019 року

Дата: 13.05.2019 14:00
Кількість переглядів: 431

Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулась нарада щодо проведення у місті оздоровчої кампанії 2019 року. На нараді були присутні начальники відділу освіти Л.Клименко,  молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська, служби у справах дітей Л.Карпук, управління соціального захисту населення А.Волошина та ЦСССДМ Н.Шевченко.

Головне питання наради – стан підготовки до початку оздоровчої кампанії 2019 року. За інформацією відповідальних осіб на проведення оздоровлення, а саме придбання 30 путівок у стаціонарні табори оздоровлення з міського бюджету передбачено 250 тис. грн., ще 210 тис. грн. передбачено  відділу освіти на організацію роботи 5 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей. що дасть змогу охопити послугами відпочинку 495 дітей міста.

За інформацією начальника відділу освіти Л.Клименко  робота пришкільних таборів буде розпочата  з 3 червня 2019 року та триватиме 14 днів. Наразі вирішуються організаційні питання щодо відкриття таборів та отримання дозвільних документів.

За інформацією начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної не залишаться поза увагою і діти загиблих учасників АТО. Так у міському бюджеті передбачено кошти на оздоровлення у санаторних закладах України на 1 дитину відповідно до заявок законних представників.

За результатами наради було дано ряд доручень відповідальним особам, щодо  охоплення  не менш 16 відсотків дітей шкільного віку стаціонарним оздоровленням та 60 відсотків дітей відпочинковими послугами відповідно до рішення виконавчого комітету «Про затвердження міських заходів щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2019 року», затвердженного18 квітня 2019 року за №99 та стосовно роботи пришкільних таборів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень