Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Cвяткова зустріч для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста та їх опікунів

Дата: 29.05.2019 13:57
Кількість переглядів: 345

Фото без описуДоле! Де ти? Відгукнися!
Нашим дітям посміхнися.
Дай вдачу доброї людини,
Дай їм щастя, вірне, лебедине.

Хай щедрою для вас земля вкраїнська буде,
Вона зуміє всіх дітей своїх зігріть.
На радість і на труд ми вас благословляємо
І по правді, так, як слід, на цій землі живіть.

Дитинство — найщасливіший період життя для багатьох з нас... Ми завжди тепло згадуємо роки нашої молодості та дитинства, але є діти, у яких просто немає батьків або батьки ведуть асоціальний спосіб життя і не виконують по відношенню до своїх дітей виховних функцій. І тоді на допомогу таким дітям приходить держава. 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 28 травня центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  (директор Шевченко Н.В.) спільно зі службою у справах дітей (начальник Карпук Л.Д.) організували святкову зустріч для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - випускників учбових закладів міста та їх опікунів в приміщенні територіального центру соціального обслуговування (директор Костікова Т.М.).

Цього року 10 випускників цієї категорії стоять на порозі дорослого життя. Всі вони отримали напутні слова від начальника відділу соціальної роботи Знам’янського МЦСССДМ О. Крук та головного спеціаліста служби у справах дітей В. Кісс , а також пам’ятні подарунки. Маємо надію, що у кожного випускника обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Віримо в те, що вони пройдуть цей шлях достойно. Знайти себе, своє місце в житті, вирости і вижити, бути завжди людиною - що може бути святіше і дорожче. Вони – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Бажаємо побільше оптимізму, натхнення та наполегливості ! 

Начальник відділу соціальної роботи 
Знам’янського МЦСССДМ 
О. Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень