Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Інклюзивній освіті – особлива увага

Дата: 12.09.2018 13:50
Кількість переглядів: 544

Фото без описуСьогодні одним з пріоритетних напрямків нашої держави є освіта дітей з особливими освітніми потребами. У нашому місті цьому питанню приділяється значна увага. 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 31 травня 2018 року №  159 «Про створення  Інклюзивно-ресурсного центру та ліквідацію міської психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти», з  серпня 2018 року функціонує інклюзивно-ресурсний центр -  це установа, яка створюється з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами у віці від 2 до 18 років на здобуття  дошкільної, загальної середньої освіти.   

Фото без описуНа даному етапі завершуються ремонтні роботи по оформленню приміщення, створенню належних та комфортних умов для роботи з дітьми і проведення консультацій для педагогів, що працюють у освітніх закладах.

12 вересня відбувся робочий візит міського голови Філіпенка Сергія Івановича та начальника відділу освіти Грекової Людмили Анатоліївни до приміщення інклюзивно-ресурсного центру.  Прийом дітей заплановано з 18 вересня поточного року.

Фото без описуВідвідувачі центру матимуть змогу отримати консультацію практичного психолога та вчителя-логопеда відповідно до затвердженого графіка роботи, який буде розміщено на офіційному сайті відділу освіти.

Відділ освіти Знам’янського міськвиконкому


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень