Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 15.06.2018 13:49
Кількість переглядів: 562

Під головуванням  міського голови Філіпенка Сергія Івановича 14 червня  Фото без опису, на розгляд якого було винесено 10  проектів  рішень,  затверджено 10.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав та надано  дозвіл на відчуження (продаж) легкового автомобіля, власником якого є недієздатна особа.

Рішенням виконавчого комітету встановлено пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості: реконструкції нежитлової будівлі соціально-побутового комерційного комплексу під магазин продовольчих та непродовольчих товарів по вул. Віктора Голого, 2-В у м. Знам'янка та  блоку прийому та підготовки товарів (склад) по вул. Віктора Голого, 110-Б у м. Знам'янка. 

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів Знам’янської міської ради рішенням виконкому затверджено перспективний  план  роботи структурних підрозділів  та виконавчих органів Знам’янської міської ради на  ІІІ квартал 2018 року.

На засіданні розглянуто   лист  голови  Знам’янської  районної  державної  адміністрації  Лукашова О.С.  «Про  забезпечення регулярним  автобусним  сполученням с. Гостинне»  про  те,  що  маршрут  №7 «Залізничний  вокзал – с. Гостинне»  виходить за  межі  території  міста Знам’янка і  відповідає  приміському  маршруту,  враховуючи,  що  с.  Гостинне  не  знаходиться  в підпорядкуванні  Знам’янської  міської  ради  членами виконавчого комітету  прийнято рішення виключити з  автобусної  мережі загального  користування міста  Знам’янка  маршрут  №7 «Залізничний  вокзал – с. Гостинне».

Розглянуто звернення генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград»  Р.Ілика щодо погодження «Розрахунку допустимих концентрацій у стічних водах, що скидаються підприємствами у комунальну систему каналізації Знам’янського водо-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» для забезпечення сталої роботи систем водовідведення, підвищення ефективності їх роботи і безпеки експлуатації, забезпечення охорони природного навколишнього середовища від забруднення скидами стічних вод підприємств, гарантування збереження життя і здоров’я людей, захисту природних водних ресурсів, перегляду місцевих правил приймання стічних вод та  погоджено  «Розрахунок допустимих концентрацій у стічних водах, що скидаються підприємствами у комунальну систему каналізації Знам’янського водо-каналізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» для їх подальшого включення до проекту рішення Кіровоградської обласної ради «Про затвердження місцевих правил приймання стічних вод».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень