Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали ювіляра

Дата: 13.07.2018 13:49
Кількість переглядів: 469

Фото без описуСекретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Василівна Біліченко від імені міського голови Сергія Івановича Філіпенка, Знам’янської міської ради, її виконавчого комітету та себе особисто привітали з ювілейним днем народження голову будинкового комітету №8 Іванову Наталію Вікторівну.

Вітаємо з днем народження! Хочемо побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються! – сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні.

Подякували ювілярці за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів!

День народження - це чистий аркуш, новий розділ життя, повний чарівних очікувань та світлих надій. Так нехай же всі вони здійсняться - кожна мрія, кожне бажання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень