Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обережно бурульки

Дата: 31.01.2019 13:45
Кількість переглядів: 513

Фото без описуНестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель, тощо. 

Утворення бурульок є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті.

Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків, не ходити під дахом будівель, а також під балконами, де навислі бурульки.

На сьогоднішній день, працівниками комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» виконуються роботи з розчищення дахів від бурульок, льодових наростів та снігових шапок на житлових будинках, які перебувають в комунальній власності міта.

Звертаємось до голів ОСББ та ЖБК також налагодити роботу по прибиранню бурульок з дахів своїх будинків 
Пам’ятайте, що дотримання основних заходів безпеки дозволить Вам уникнути трагічних наслідків.


Управління містобудування, архітектури 
та житлово-комунального господарства 
Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень