Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Смітники – як ознака нашої культури

Дата: 13.06.2018 13:44
Кількість переглядів: 646

Фото без описуЗелена зона по вулиці Олени Теліги (ми називаємо її парком), балка, що біля вулиці Дніпровської і провулок Транспортний. Чим відомі у місті ці мікрорайони Знам’янки? СМІТНИКАМИ! А ще тим, що різний непотріб викидають декотрі знам’янчани сюди багато років поспіль. Так, комунальні служби міста час від часу наводять  лад, розчищають територію від так званих несанкціонованих смітників. Але за деякий час тут знову накопичується величезна купа непотребу, а до міськвиконкому починають скаржитися мешканці прилеглих мікрорайонів, щоб комунальники прибрали  увесь цей безлад…

Цього року, тільки-но настала весна, міська комунальна служба в черговий раз ліквідувала смітники у цих мікрорайонах. Багато знам’янчан дякували по телефону (або ж приходили до управління МА та ЖКГ) за наведений лад. Але чи довгим було їхнє щастя? Хтось знову почав смітити. Зрозуміло, викидають непотріб ті, хто мешкають неподалік. Хто не сплачує комунальному підприємству за вивіз сміття, а вивозить його сюди.

Тому звертаємося до знам’янчан. Лад у місті можна навести тільки спільними зусиллями. Якщо ви мовчки споглядатимете, як хтось смітить, місто ніколи не стане кращим! Міське комунальне підприємство добросовісно виконує свої обов’язки, - щодня наводить лад у різних його частинах. Тож давайте будемо підтримувати чистоту! І не дамо можливості недобросовісним громадянам захаращувати наше місто!

Управління МА та ЖКГ

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень