Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Подарунки дітям учасників АТО вручили у м.Знам'янка

Дата: 30.05.2018 13:42
Кількість переглядів: 511

Фото без описуСьогодні, у залі засідань міської ради, напередодні Міжнародного Дня захисту дітей міський голова Сергій Філіпенко вручив подарунки дітям, батьки яких загинули у зоні проведення АТО, захищаючи суверенну Україну.

Грошову допомогу та подарунки отримали 6 дітей загиблих бійців з 5 сімей м.Знам’янка.

"Ми повинні робити все, щоб діти були щасливими і щоб удача їх не покидала. Щоб був мир і наша Україна та місто процвітали. Хай це свято нас об'єднає", - звернувся до запрошених міський голова.

Фото без описуНа врученні подарунків були присутні: перший заступник міського голови Валентина Загородня, начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, в.о. голови міської  Спілки ветеранів АТО Микола Нікітін, начальник відділу організаційно-кадрової роботи Олена Зайченко, начальник управління соціального захисту населення Алла Волошина.

Фото без описуВалентина Загородня запросила дітей та їх батьків до міського парку відпочинку саме 1 червня, де і будуть відбуватися розважальні заходи для всіх дітей міста.

Фото без описуМикола Нікітін в свою чергу повідомив присутнім про те, що міською Спілкою ветеранів АТО була винайдена можливість оздоровлення та відпочинку 3-ох дітей віком від 7 до 14 років за кордоном.

Слід зазначити, що  така поїздка стане можливою завдяки сприяння та підтримці Благодійного фонду "Міжнародна асоціація підтримки України" (гол. Дурбак О.Л.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень