Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди 30-річчя з часу створення народного аматорського хору "Джерело" локомотивного депо Знам'янка

Дата: 24.09.2018 13:35
Кількість переглядів: 634

У міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди  30-річчя з часу створення народного аматорського хору "Джерело" локомотивного депо Знам'янка.

Цього дня в глядацькому залі міського Палацу культури зібралися всі, хто не байдужий до прекрасного співочого мистецтва. 

Створений у 1988 році, колектив продовжує свою діяльність, намагається зберегти в душах українську культуру, українську пісню, дух української щирої душі і пам’ять про подвиг попередніх поколінь, які поклали на вівтар своє здоров’я та життя за для щасливого майбутнього нашої країни.

На ювілей хору «Джерело» були запрошені почесні гості, а саме: міський голова Сергій Іванович Філіпенко; перший заступник міського голови Валентина Григорівна Загородня; голова профспілкового комітету локомотивного депо Володимир Миколайович Хохлов; помічник начальника Локомотивного депо по кадровим питанням Осіпенко Генадій Васильович; голова територіального комітету профспілки, депутат міської ради Семиніна Людмила Іванівна та виконуючий обов’язки начальника Знам’янської дирекції залізничних перевезень Дмитро Олександрович Маляренко; творчий колектив міського Палацу культури (директор Альошина Н.М).; прихильниця хору та бувша учасниця художньої самодіяльності локомотивного депо станції ім. Т.Г.Шевченка - Сергієва Ніна Максимівна; голова територіальної ветеранської організації залізничників міста Горященко Лідія Олексіївна та голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна; завідувач з навчальної та професійної практики Олександрійського коледжу культури Ольга Володимирівна Чернявська; народний аматорський хор "Веселка" МПК м.Олександрія.

Святкуючи ювілей, народний аматорський хор "Джерело" (керівник художньої самодіяльності Локомотивного депо Половко В.А., староста хору Кузьменко О.І., та керівник хору В.Кулик) приймав вітання, нагороди, цінні подарунки від гостей свята. 

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко також приєднався до привітань. 

"Ви пройшли довгий, славний шлях, але для творчого колективу, який готовий щоденно радувати нас новими досягненнями, високою майстерністю, щирими емоціями, це – не вік. Кожний ваш виступ підтверджує: бути вічно молодими дуже легко, якщо вкладаєш у власну справу всю душу і безкорисливо даруєш свій талант. Ваша творчість зміцнює народні мистецькі традиції, формує у сучасників високе почуття патріотизму та національної гордості, збагачує духовно. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, сімейного затишку, благополуччя та нових творчих злетів!", - зазначив у своєму виступі очільник міста.

А хор «Джерело» співав для гостей щиро, натхненно і талановито, як співає вже 30 років. Пісня зачаровувала і проникаючи в душу, підносила її до небес, примушуючи то плакати, то сміятися…

По завершенню святкування 30-річчя народного аматорського хору "Джерело" учасники хору висловили слова вдячності людям, які відклавши безліч сьогоденних турбот та проблем, підтримали творчий колектив.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень