Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій міської ради

Дата: 25.01.2019 13:34
Кількість переглядів: 587

Фото без описуПід  головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка , за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання постійних комісій міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), та постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Мацко).

Комісії розглянули питання, що виносяться на розгляд чергової 68-ої сесії міської ради у січні поточного року.окрім земельних питань. На запитання членів постійних комісій відповідали відповідальні виконавці.

Особлива увагу комісії приділили розгляду профільних питань,а саме,щодо надання дозволу на укладання договорів оренди частини приміщень КП «Знам’янська міська лікарня імені  А.В.Лисенка», «Про хід виконання Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018-2021 роки за 2018 рік», «Про хід виконання Міської програми розвитку культури на 2016-2020 роки за 2018 рік», «Про затвердження Положення щодо порядку надання значної матеріальної допомоги громадянам на лікування», «Про затвердження Міської програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2019-2020 роки», «Про внесення змін до Галузевої програми «Охорони здоров’я»м.Знам’янка на 2015-2020 роки» та інші.

За результатами роботи, комісія надала свої  висновки та рекомендації. 

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, С.Філіпова, С.Бойчук, Ю.Клюка,В.Мацко,І.Зіньковська,О.Тітарєв,Н.Тишкевич,С.Каратєєв,О.Луц, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.  

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.    

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень