Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сімдесята сесія міської ради

Дата: 25.03.2019 13:26
Кількість переглядів: 491

Фото без описуПід головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулася сімдесята сесія міської ради на розгляд якої, відповідно до розпорядження секретаря міської ради було винесено один проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік».

До початку роботи сесії міської ради, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота представила на розгляд депутатів проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» та повідомила, що внесення змін до зазначеного рішення  є нагальною необхідністю затвердження в міському бюджеті на 2019 рік:

Фото без описусубвенції з обласного бюджету Кіровоградської області  на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 622602 грн.; 

субвенції з бюджету Знам’янського району на проведення бактеріологічного обстеження декретованої групи населення  в сумі 15000 грн.;

переміщення із загального на спеціальний фонд субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі 155398 грн.; 

переміщення видатків з КПКВ 0611161 «Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти» на КПКВ 0611170 «Забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів» в сумі 787000 грн. відповідно до наказу МФУ від 21.02.2019р. №78 «Про внесення змін до Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів»; 

залишку освітньої субвенції з державного бюджету, що склався станом на 01.01.2019р. в сумі 55759,10 грн.; 

залишку субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції, що склався станом на 01.01.2019р. в сумі 1000000 грн. та  з метою недопущення розбалансування показників місцевих бюджетів, забезпечення своєчасного використання міжбюджетних трансфертів за призначенням, своєчасного початку робіт з будівництва.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

Під час обговорення питання порядку денного із запитаннями звернулися депутати міської ради Л.Семиніна, Н.Данасієнко, С.Бойко.
За пропозицією депутатів, з інформацією щодо вартості виготовлення проектно-кошторисних документацій на будівництво та реконструкцію площі Героїв Майдану, а також щодо вартості робіт по даних об’єктах виступив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк. 

За пропозицією міського голови С.Філіпенка, проект рішення було доповнено пунктом відповідно до якого, було визначено відповідальних за організацію виконання даного рішення.

За результатами роботи міської ради рішення щодо внесення змін до міського бюджету було затверджено, з доповненнями, більшістю від присутніх. 

Депутати, що зареєструвалися та приймали  участі у роботі сімдесятої сесії 25 березня 2019 року: Н.Клименко, О.Бойчук, В.Мацко, Ю.Сопільняк, С.Філіпова,  Н.Коленченко, І.Зіньковська, С.Каратєєв, О.Кузін, О.Луц,  О.Куцов, О.Рубан, К.Пастух, Р.Кондратьєв, Н.Данасієнко, Ю.Клюка, І.Микуляк, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз, О.Тітарєв, Л.Семиніна, С.Бойко. Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Депутати, що були відсутні під час засідання сімдесятої сесії міської ради: Н.Тишкевич  - по хворобі, Т.Макарова,  Н.Тесленко – за сімейними обставинами, М.Терновий  – лікарняний, О.Антоненко – за межами міста, О.Озеряний, С.Постика, С.Лєвінте, В.Озеряний, А.Тесленко - виробнича необхідність, Пашко – причина відсутності не повідомлена. Причини відсутності зазначено відповідно до усних повідомлень депутатів, що відсутні, чи повідомлень колег по фракціях/партіях тощо на момент проведення сесії міської ради.

У пленарному засіданні сімдесятої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень