Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 18.07.2018 13:26
Кількість переглядів: 485

Під головуванням голови комісії А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого депутати та присутні попередньо розглянули питання внесення змін до міського бюджету на 2018 рік в частині фінансування робіт по  галузі «Житлово-комунальне господарство». 

Управлінням МА та ЖКГ ( нач. М.Нікітін) було надано на розгляд членів комісії доопрацьований орієнтовний перелік робіт, фінансування яких пропонується здійснити за рахунок коштів міського бюджету.

Члени комісії обговорили з фахівцями управління питання дотримання технології та якості виконання робіт; необхідності розгляду питання щодо виготовлення технічних паспортів на житлові будинки та комунальні квартири; корегування проектів; виконання робіт по ремонту соціального та службового житла; надання розрахунків по роботам з ремонту дорожнього покриття вулиць, враховуючи депутатські запити та звернення;  ознайомлення з листами-вимогами до виконавців робіт тощо. 

Головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацком було відмічено про необхідність відновлення(улаштування) вимощення житлового будинку №53 по вул. Михайла Грушевського, стану виконання робіт по ремонту житлової квартири по вул. Павлова,1-В, проведення робіт по ремонту соціального житла для дітей-сиріт.

Заступник голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва Н.Тишкевич звернулася із запитаннями щодо облаштування Алеї Слави, відновлення тротуару та історичного вигляду вулиці Шевченка, встановлення флагштоків біля могил загиблих в зоні проведення АТО героїв – знам’янчан. 

На запитання депутатів надав відповіді та роз’яснення начальник управління МА та ЖКГ М.Нікітін.

За результатами роботи, комісія надала свої висновки та рекомендації. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко та секретар даної комісії О.Тітарєв, начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін та фахівці даного управління, заступник голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва Н.Тишкевич, секретар постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Каратєєв.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради   Біліченко Н.В
.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень