Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Визначено проекти-переможці Громадського бюджету в м.Знам’янка

Дата: 13.11.2018 13:24
Кількість переглядів: 557

Фото без описуПід головуванням голови Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету м.Знам’янка Лєвінте Сергія Васильовича за участі керівництва міста, депутатів міської ради, громадськості міста відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (Бюджету участі). 

На порядок денний винесено питання:
Про встановлення результатів голосування за проекти Громадського бюджету в 2018 році.
Про затвердження проектів-переможців Громадському бюджету в м.Знам’янка в 2018 році.
Про паперові бюлетені та їх зберігання, Громадського бюджету в м.Знам’янка в 2018 році.
Різне (за потребою).

Сергій Васильович зазначив,  що з 22 жовтня по 9 листопада 2018 року тривало голосування за проекти громадського бюджету м.Знам’янка. До голосування було допущено 3 проектів, з 4 поданих. Загалом, за проекти віддано 440 голоси (кожен міг проголосувати за один великий та один малий проект).  Голосування відбувалося як в електронному вигляді з допомогою bankid, так і в пунктах для голосуванні розташовані за адресами: вул. Маяковського, 40, приміщення бібліотеки;  вул. Олени Теліги, 10, приміщення бібліотеки; вул. Михайла Грушевського, 19, приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

За результатами голосування  найбільшу кількість голосів серед Великих проектів перемогу отримав проект  «Облаштування нової системи освітлення у сквері (освітлення) та зони Wi-Fi». За результатами голосування  найбільшу кількість голосів серед Малих проектів перемогу отримали проекти «Облаштування майданчика для сміття», «Гумове покриття спортивного майданчика».

Згідно положення про Громадський бюджет у м.Знам’янка , розділу ІX "Реалізація проектів та оцінка ефективності використання коштів громадського бюджету м.Знам’янка" п. 9.3.- проекти, які шляхом голосування отримали найбільшу кількість голосів та були рекомендованими до реалізації, мають бути включені до фінансування та винесені на розгляд найближчої чергової сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень