Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Визначено проекти-переможці Громадського бюджету в м.Знам’янка

Дата: 13.11.2018 13:24
Кількість переглядів: 539

Під головуванням голови Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету м.Знам’янка Лєвінте Сергія Васильовича за участі керівництва міста, депутатів міської ради, громадськості міста відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (Бюджету участі). 

На порядок денний винесено питання:
Про встановлення результатів голосування за проекти Громадського бюджету в 2018 році.
Про затвердження проектів-переможців Громадському бюджету в м.Знам’янка в 2018 році.
Про паперові бюлетені та їх зберігання, Громадського бюджету в м.Знам’янка в 2018 році.
Різне (за потребою).

Сергій Васильович зазначив,  що з 22 жовтня по 9 листопада 2018 року тривало голосування за проекти громадського бюджету м.Знам’янка. До голосування було допущено 3 проектів, з 4 поданих. Загалом, за проекти віддано 440 голоси (кожен міг проголосувати за один великий та один малий проект).  Голосування відбувалося як в електронному вигляді з допомогою bankid, так і в пунктах для голосуванні розташовані за адресами: вул. Маяковського, 40, приміщення бібліотеки;  вул. Олени Теліги, 10, приміщення бібліотеки; вул. Михайла Грушевського, 19, приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

За результатами голосування  найбільшу кількість голосів серед Великих проектів перемогу отримав проект  «Облаштування нової системи освітлення у сквері (освітлення) та зони Wi-Fi». За результатами голосування  найбільшу кількість голосів серед Малих проектів перемогу отримали проекти «Облаштування майданчика для сміття», «Гумове покриття спортивного майданчика».

Згідно положення про Громадський бюджет у м.Знам’янка , розділу ІX "Реалізація проектів та оцінка ефективності використання коштів громадського бюджету м.Знам’янка" п. 9.3.- проекти, які шляхом голосування отримали найбільшу кількість голосів та були рекомендованими до реалізації, мають бути включені до фінансування та винесені на розгляд найближчої чергової сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень