Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали з професійним святом працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України

Дата: 26.10.2018 13:22
Кількість переглядів: 642

День автомобіліста і дорожника — професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України, яке відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Свято встановлено в Україні "на підтримку ініціативи працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства” згідно з Указом Президента України «Про День автомобіліста і дорожника» від 13 жовтня 1993 року № 452/93.

Напередодні відзначення Дня автомобіліста і дорожника у приміщенні філії "Знам'янський райавтодор" ДП "Кіровоградський облавтодор" ПАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" (начальник Маковій Л.М) відбулися урочистості. 

Привітати працівників підприємства завітали і почесні гості: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович.

"Сьогодні я маю нагоду подякувати вам за сумлінну працю та докладені зусилля, виразити впевненість, що ваша активна громадська позиція і надалі слугуватиме гарному авторитету вашого підприємства і розвитку міста загалом. Без перебільшення скажу, що ваша праця надзвичайно складна, адже від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення всіх перевезень, умови для нормальної життєдіяльності мешканців міста”, – сказав Сергій Іванович.

Міський голова побажав усім працівникам міцного здоров’я, достойних умов праці, впевненості у завтрашньому дні та гарних трудових звершень в ім’я Знам’янщини.

Сергій Анатолійович звертаючись до працівників галузі напередодні їх професійного свята зазначив, що транспортна галузь – надзвичайно важлива галузь, без якої сьогодні ми не можемо уявити сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини. 

Кращих представників підприємства відзначено відзнаками виконавчого комітету Знам’янської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень