Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шістдесят третя сесія міської ради не продовжила свою роботу втретє. Перерву в засіданні оголошено до 11.00 год. 14 грудня 2018 року

Дата: 12.12.2018 13:15
Кількість переглядів: 425

Відповідно до п. п. 1.1 п. 1 ст. 27 Регламенту Знам’янської міської ради 11 грудня 2018 року, у зв’язку з відсутністю кворуму, міським головою С.Філіпенком було оголошено перерву в пленарному засіданні шістдесят третьої сесії міської ради до 09 год. 00 хв. 12 грудня 2018 року. 

12 грудня 2018 року, міський голова С.Філіпенко повідомив, що  на пленарному засіданні шістдесят третьої сесії міської ради сьомого скликання із 34 депутатів  міської ради є присутніми та зареєструвалися 7 депутатів (Н.Клименко, О.Антоненко, І.Зіньковська, О.Кузін, В.Мацко, Ю.Сопільняк, О.Тітарєв); 2 депутати міської ради –А.Мороз та І.Грінченко були присутніми в залі засідань, але не зареєструвалися. 

Відсутні депутати міської ради: С.Бойко - лікарняний; С.Постика – санаторно-курортне лікування; Л.Семиніна, І.Микуляк – відрядження; О.Озеряний, А.Тесленко, С.Каратєєв, О.Бойчук, Н.Данасієнко, Н.Коленченко, С.Лєвінте, О.Луц, М.Терновий, С.Філіпова, Н.Тишкевич – виробнича необхідність; О.Куцов – лікарняний, Ю.Клюка, Т.Макарова, Н.Тесленко – за сімейними обставинами, Ю.Майборода – по хворобі, К.Пастух – відпустка, В.Озерняний, Р.Кондратьєв, С.Пашко, О.Рубан – причини відсутності не повідомлені. Інформація щодо причин відсутності депутатів міської ради на сесії міської ради узагальнюється відділом забезпечення діяльності міської ради  (нач. Біліченко Н.В.) та оприлюднюється також у розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Присутність депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання, під час засідань депутатських комісій та сесій міської ради». Причини відсутності зазначаються відповідно до усних повідомлень депутатів, що відсутні, чи повідомлень колег по фракціях/партіях.

Довідково. Відповідно до вимог п.1 ст. 19 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання «…Депутат зобов’язаний брати особисту участь в пленарному засіданні Ради. У випадку неможливості прибути на пленарне засідання, Депутат зобов’язаний поінформувати відділ забезпечення діяльності міської ради та вказати відповідні причини (із додавання відповідних документів, що обґрунтовують поважність відсутності). У випадку відсутності такого повідомлення вважається, що депутат відсутній без поважних причин».

Нагадуємо, що наразі, залишився для включення до порядку денного проект №58 «Про створення тимчасової контрольної комісії для перевірки стану вирішення питань створення медичного простору, матеріально-технічного забезпечення міської лікарні, ефективного використання приміщень лікарень, розташування відділень» (суб’єкт подання Н.Данасієнко), що вноситься до порядку денного у порядку нормативно-правового акту, а також є нагальна необхідність розгляду питань, від яких залежить стабільне життєзабезпечення нашого міста (доповнення та затвердження Міських програм, зміни до міського бюджету, затвердження плану діяльності Знам’янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, питання регулювання земельних відносин тощо). 

Так, проектом рішення міської ради  «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017р. № 1259  «Про міський бюджет на 2018 рік», що запропоновано на розгляд 63 сесії міської ради, передбачені:

- медична субвенція з державного бюджету на заробітну плату з нарахуваннями працівникам - 851,0 тис.грн., що дає змогу в грудні виплатити премію працівникам лікарні;

- медична субвенція з державного бюджету на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 250,0 тис.грн.;

- субвенції Дмитрівської, Диківської та Пантазіївської сільських рад на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 60,0 тис.грн.;

- освітня субвенція з державного бюджету на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам – 455,0 тис.грн.;

- субвенція на придбання 2-ох квартир дітям-сиротам – 581,0 тис.грн.;

- субвенція соціально-економічного розвитку:

1) для придбання спортивного обладнання для закладів освіти – 90,0 тис.грн.;

2) придбання меблів, обладнання для Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи – 50,0 тис.грн.

Відділ забезпечення діяльності    міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень