Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ця жахлива дорога в тунелі...

Дата: 11.01.2019 12:36
Кількість переглядів: 447

Хто вже тільки і де не писав свої враження про цю дорогу! Вона з“єднує дві частини міста (центральну і південну), нею цілодобово курсує безліч машин, автобусів, фур, і її, незважаючи на велику кількість скарг у соцмережах, друкованих та електронних ЗМІ, ніяк не відремонтують. Чому? Тому, що дорога перебуває на балансі залізничного підприємства Знам'янська дистанція колії. А за чинним законодавством ремонтувати дорогу за кошти міського бюджету в такому випадку не можна. 

- Міське управління ЖКГ кожен рік і по кілька разів на рік звертається до керівництва Одеської залізниці . Надсилали спеціального листа й до керівництва “Укрзалізниці”: - коментує ситуацію заступник міського голови Сергій Гребенюк. - У відповідь - отримуємо листа, що на поточний ремонт залізниця щороку виділяє кошти...А де вони? 
Цього року звернулися з відповідним листом вже не стосовно коштів на ремонт дороги, а щоб цю дорогу, нехай і без ремонту, залізниця передала на баланс місту. За свої кошти місто доведе дорогу до ладу. 
Чекаємо відповіді!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень