Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2019».

Дата: 11.02.2019 12:09
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЗ метою популяризації зимових видів спорту, за підтримки обласного центру фізичного здоров'я "Спорт для всіх" (кер. Янчук Дмитро), у м.Кропивницькому відбувся фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима 2019».

Фото без описуУ заході взяла участь талановита молодь м. Знам’янки, а саме: Ілля Брижицький, Володимир Плаксивий, Євгеній Печонкін, Олександра Гвоздик, Валерія Грекова, Анастасія Домбровська). 

Учасники виборювали перемогу у різноманітних конкурсах і естафетах. І в результаті команда з м.Знам’янка зайняла III місце.

Під час заходу всі присутні мали змогу насолодитися неперевершеними Фото без описувиступами професіональних фігуристів, а у вільний час вдосконалити навички катання на ковзанах.

По завершенню заходу для учасників змагань був організований приємний сюрприз – «Кава-брейк».

Дякуємо начальнику відділу молоді, спорту і охорони здоров’я Руслані Фото без описуЛадожинській, яка доклала зусиль та посприяла участі команди з м.Знам’янка у спортивному заході.

Окремо хочемо висловити слова подяки організаторам за чудову ініціативу. Отримали море позитиву та просто неймовірний заряд гарного Фото без описунастрою.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень